WIE WE ZIJN

KANKOKEN.NL is opgericht door Tim Kan, een derde generatie Chinese chef geboren en getogen in Nederland. Opgegroeid in de horeca en met een achtergrond als restaurant eigenaar, combineert ambachtelijk vakmanschap met van zowel de Aziatische als de Nederlandse eetcultuur.

Naast zijn werk als culinair adviseur is Tim actief in het horecaonderwijs, waar hij zich inzet voor de groei en erkenning van de Aziatische keukens binnen de Nederlandse gastronomie. Zijn passie en interesse voor koken en kennisdelen samen met enthousiaste collega chefs, docenten heeft al vele jonge koks geïnspireerd om authentieke technieken en smaken toe te passen in hun eigen keuken.

Wat begon als een initiatief voor professionele chefs, is inmiddels uitgegroeid tot een platform voor iedereen die over de Aziatische keuken wil ontdekken van hobby koks tot professionals.

Met KANKOKEN.NL en KANCULY brengt Tim Kan zijn missie tot leven:

“Het verbinden van culturen door
smaak, kennis en beleving”

Bezoek Website: www.timkan.nl

Een man in een witte chef-kostuum zit op een barkruk in een moderne keuken, met een bakstenen muur en keukengerei op de achtergrond.
Chef instructeur en leerlingen bereiden Aziatische koken in professionele keuken met stainless steel werkbladen en keukengerei.
KAN KOKEN Kookworkshop met leerlingen en instructeur in een professionele keuken, met kleurrijk abstract achtergrond.
Een groep jonge koks in een keuken, allemaal gekleed in witte koksjassen en zwarte aprons, die samen juichen en kijken naar de camera terwijl ze flesjes drinken vasthouden.
Een groep koks en chef-koks poseert in een keuken, allemaal gekleed in witte kappen, zwarte schorten en witte shirts. Ze staan in rijen voor een display met logo's.