Asian College Cuisine verzorgt de keuken workshop namens opdrachtgever. Onze chefs hebben trainingen en instructies gevolgd om de juiste cursus les te kunnen geven.
Cursus Dim Sum keuken:
Werken met een Chinese hakbijl: Ervaren chefs laten zien hoe je een Chinese hakbijl op de juiste manier gebruikt om ingrediënten professioneel te snijden, hakken en fileren.
Stomen met bamboemandjes in een wok: Stomen is een essentieel onderdeel van de Chinese keuken. Je leert hoe je Dim Sum perfect kunt stomen met traditionele bamboemandjes, waarbij temperatuur en timing cruciaal zijn voor de juiste textuur en smaak.
Jiaozi-dumplings vouwen en vullen: Je leert verschillende technieken om authentieke Jiaozi-dumplings te maken, met de juiste hoeveelheid vulling en een perfecte sluiting — zodat ze er prachtig uitzien én heerlijk smaken.
Chinese kruiden en sauzen: De les behandelt ook de basis van Chinese smaakmakers en sauzen. Je leert welke sauzen vaak worden gebruikt en hoe je ze toepast in je eigen gerechten.
Aan het einde van de les kun je zelf authentieke Chinese dumplings maken en indruk maken op vrienden en familie.
De cursus wordt geleid door een hoofdchef en assistent-chef en heeft meestal 6 tot 12 deelnemers. Iedereen heeft een eigen snijplank en werkruimte; het koken op het fornuis gebeurt in duo’s. Neem wat tupperware mee om restjes mee naar huis te nemen.
Er kunnen allergenen aanwezig zijn zoals noten, schaaldieren en eieren. Vermeld eventuele allergieën vooraf, zodat alternatieve recepten of ingrediënten kunnen worden aangeboden. Vegetariërs zijn ook welkom.
Cursus Dim Sum keuken:
Werken met een Chinese hakbijl: Ervaren chefs laten zien hoe je een Chinese hakbijl op de juiste manier gebruikt om ingrediënten professioneel te snijden, hakken en fileren.
Stomen met bamboemandjes in een wok: Stomen is een essentieel onderdeel van de Chinese keuken. Je leert hoe je Dim Sum perfect kunt stomen met traditionele bamboemandjes, waarbij temperatuur en timing cruciaal zijn voor de juiste textuur en smaak.
Jiaozi-dumplings vouwen en vullen: Je leert verschillende technieken om authentieke Jiaozi-dumplings te maken, met de juiste hoeveelheid vulling en een perfecte sluiting — zodat ze er prachtig uitzien én heerlijk smaken.
Chinese kruiden en sauzen: De les behandelt ook de basis van Chinese smaakmakers en sauzen. Je leert welke sauzen vaak worden gebruikt en hoe je ze toepast in je eigen gerechten.
Aan het einde van de les kun je zelf authentieke Chinese dumplings maken en indruk maken op vrienden en familie.
De cursus wordt geleid door een hoofdchef en assistent-chef en heeft meestal 6 tot 12 deelnemers. Iedereen heeft een eigen snijplank en werkruimte; het koken op het fornuis gebeurt in duo’s. Neem wat tupperware mee om restjes mee naar huis te nemen.
Er kunnen allergenen aanwezig zijn zoals noten, schaaldieren en eieren. Vermeld eventuele allergieën vooraf, zodat alternatieve recepten of ingrediënten kunnen worden aangeboden. Vegetariërs zijn ook welkom.
Asian College Cuisine verzorgt de keuken workshop namens opdrachtgever. Onze chefs hebben trainingen en instructies gevolgd om de juiste cursus les te kunnen geven.